Set wegwerp mondmaskers met bedrukt etiket

Voeg je logo toe in de vorm van een etiket op de doorzichtige verpakking en geef je medewerkers, klanten en bezoekers een onmisbaar hulpmiddel.

  • Deze mondkapjes kunnen niet worden gepersonaliseerd (je logo wordt op een etiket op de doorzichtige verpakking gedrukt, niet op de individuele mondkapjes).
  • Drie lagen niet-geweven polypropyleen
  • Verstelbare neusdraad
  • Elastische oorlussen (kunnen latex bevatten)
  • Een gesealde verpakking bevat 10 mondkapjes
  • Heb je meer dan 10.000 mondkapjes nodig? Dien hier je aanvraag in.
  • Geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bekijk onze veelgestelde vragen voor belangrijke informatie over onze mondkapjes van stof, waaronder instructies voor correct gebruik.

Onze excuses. Dit product is tijdelijk niet op voorraad. Kom alsjeblieft later terug!
Aantal
Prijs € 2,90 ...

Prijzen zijn inclusief BTW

Productspecificaties

Materiaal, uitloop, marge, etc.


Sla onbedrukte wegwerpmondkapjes in die mensen onderweg of in je bedrijf kunnen gebruiken

Elk pakket met 10 mondkapjes is verpakt in doorzichtig plastic en bevat een etiket waarop je jouw bedrijfsnaam, logo of steunbetuiging aan de community kunt zetten, wat ze een attent en relevant weggevertje maakt. Het is ook praktisch om ze bij de hand te hebben voor het geval iemand je bedrijf binnenloopt zonder mondkapje. Bied ze een gratis mondkapje aan als budgetvriendelijk gebaar waarmee je klanten en medewerkers een gerust gevoel geeft.

Onze wegwerpmondkapjes zijn gemaakt van 3 lagen niet-geweven polypropyleen. Ze zijn ontworpen om de mensen om je heen te beschermen en jou optimaal comfort te bieden terwijl je je neus, mond en kin bedekt. De buitenste laag van het mondkapje is lichtblauw. Houd er rekening mee dat de mondkapjes zelf niet bedrukt kunnen worden.
 
 
Je mondkapje correct op- en afdoen.

Je mondkapje opdoen

 We raden je aan deze stappen te volgen voor het opdoen van een mondkapje:
1. Was je handen met water en zeep of een handgel voordat je het mondkapje aanraakt.
2. Houd het mondkapje ter hoogte van je neus. Haak de lussen achter je oren.
3. Trek de onderkant van het mondkapje naar beneden, zodat het je mond en kin bedekt.
4. Druk de flexibele bovenkant van het mondkapje in de vorm van je neus. 

Je mondkapje afdoen

 Om het mondkapje af te doen, raden we je aan om het volgende te doen: 
1. Was je handen met water en zeep of een handgel voordat je het mondkapje aanraakt.
2. Reik met je handen achter je oren tot je de elastische lussen raakt. Zorg ervoor dat je de voorkant van het mondkapje niet aanraakt, dat kan besmet zijn. 
3. Trek de elastische lussen tegelijkertijd naar achteren en til het mondkapje van je gezicht.
4. Was je handen opnieuw met water en zeep of handgel.

Veelgestelde vragen

V: Zijn deze mondkapjes geschikt voor gebruik in een medische omgeving? Kunnen zorgmedewerkers ze gebruiken als bescherming tegen COVID-19?
A: Nee, deze mondkapjes zijn niet geschikt voor gebruik in een medische omgeving. Het zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingmiddelen en ze zijn niet bedoeld voor gebruik door zorgmedewerkers of voor gebruik in zorginstellingen of -omgevingen. Hoewel ze een eenvoudige fysieke barrière vormen, zijn deze mondkapjes bedoeld om de mensen om de drager heen te beschermen, niet de drager zelf.

V: Helpen deze mondkapjes de verspreiding van COVID-19 te voorkomen?
A: Overheden en volksgezondheidsinstanties in verschillende landen verschillen daarover van inzicht. Sommige denken dat de verspreiding afgevlakt kan worden door in het openbaar mondkapjes te dragen. Andere hebben verklaard dat mondkapjes daarbij geen significante rol spelen. Als je je afvraagt of mondkapjes een goede keuze voor je zijn, adviseren we je om de nieuwste nationale en regionale richtlijnen in jouw land te raadplegen. 

V: Waar zijn de wegwerpmondkapjes van gemaakt?
A: Deze eenmalig te gebruiken mondkapjes zijn gemaakt van niet-geweven polypropyleen en elastische oorlussen. Het polypropyleen bestaat uit drie lagen: een niet-geweven buitenlaag, een gesmolten middenlaag en een zachte absorberende binnenlaag.

V: Kan ik deze mondkapjes van stof hergebruiken?
A: Nee. Deze eenmalig te gebruiken mondkapjes dienen niet langer dan vier uur achter elkaar gebruikt te worden en moeten daarna weggegooid worden. Als je geïnteresseerd bent in herbruikbare mondkapjes van stof, bekijk danonze wasbare mondkapjes met verwisselbaar filtersysteem.

Schrijf een beoordeling en kijk wat andere klanten zeggen.
Gegarandeerd Goed
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.